За нас

Company name: Moja Prodavnica
Adress: Crnogorska 14 st 2 Gjorche Petrov
1000, Skopje North Republic Macedonia
Email address: ajdego@hotmail.com
Web site: www.moja-prodavnica.com
ID. 7396317
Tax : 4044019516808

Моја Продавница доо
Ул.Црногорска 14/2 Ѓорче Петров
1000 Скопје, Република Северна Македонја
Email : ajdego@hotmail.com
Web : www.moja-prodavnica.com
ЕМБС 7396317
Даночен број 4044019516808

Моја Продавница компанија основана во 2019 год за онлај продажба и услуги преку интернет!
Од еден мал бутик прерасна во голема онлајн платформа каде што нашите верни потрошувачи можат безбедно и сигурно да ги добијат посакуваните производи со нарачка на од нашиот сајт!

Ние, секогаш се трудиме да ги пратиме модните светски трендови и да бидеме пред сите во нашата земја. Да развиваме нов вид на производи и услуги со кои дополнително ќе им помогнеме на сите наши онлајн корисници побрзо и полесно да ги следат сите наши активности, нарачки и продажби. Продолжуваме и понатаму да се грижиме за сите наши корисници и потрошувачи, да го зголемуваме бројот на брендови и најнови колекции.

Нашите продукти можете да ги нарачате сигурно безбедно и брзо.
Соработуваме со курирски служби и истите се задолжени да ви ги достават производот во брз временски период.
За да нарачате призвод потребни ни се вашите точни податоци како што се име,адреса емаил .
Во име на нашата компанија се обрзуваме да ја чуваме вашата приватност Ги собираме само неопходните основни податоци за купувачите (корисниците) и податоците неопходни за работа и информирање на корисниците согласно добрите деловни обичаи и со цел давање квалитетна услуга. На купувачите им даваме можност за избор вклучувајќи можност за одлука дали сакаат да се одјават или не од маилинг листата. Сите податоци за купувачите/корисниците грижливо се чувани од губење, уништување, фалсификување или неавторизиран пристап.

Моја Продавница се држи кон правата и безбедноста на купувачите на нашата земја.
Право на промена на производ :
-Потрошувачот има право да го смени производот за поголем, помал или друг доколку купениот производ го врати неискористен и не оштетен во истото пакување со испратената фактура, од како ќе утврдиме дека производот е во ред испраќаме друг производ.

  • Истото важи и за рефундација м доколку потрошувачот сака да го врати производот мора прво нас да ни го испрати производот преку курирските служби не искористен, не оштетен не употребуван и задожителна е фактура. Одкако тоа ке се изврши рефундацијата се врши исклучиво на банкарска сметка.
  • Потрошувачот има право да смени или да врати производ во рок од 15 дена.

Со почит,
Моја Продавница